Stoiximan Super League

Έρχεται για την ΑΕΚ ο Μοντανιέ!

Θέμα χρόνου θεωρείται η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Φιλίπ Μοντανιέ. Η «Ένωση» βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με τον Γάλλο που δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να έρθει στην Αθήνα

Έτοιμη να παραδώσει τα κλειδιά στον Φιλίπ Μοντανιέ είναι η ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό από το βράδυ της Τρίτης, η «Ένωση» προέκρινε την περίπτωση του Γάλλου τεχνικού για τον πάγκο της.

Δεδομένου ότι ο Φινκ (που επίσης άρεσε) δεν μπορούσε να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του με την Αούστρια, ότι ο Αρουαμπαρένα δεν έπεισε, αλλά κυρίως ότι ο Μοντανιέ έκανε άριστη εντύπωση και παράλληλα διαθέτει το καλύτερο βιογραφικό, οι «κιτρινόμαυροι» κατέληξαν στην απόφαση να του δώσουν το τιμόνι.

Θεωρείται θέμα χρόνου λοιπόν αυτό να συμβεί, αφού οι δυο πλευρές είχαν φτάσει κοντά σε συμφωνία από τη συνάντηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι. Εκεί είχαν τεθεί επί τάπητος ακόμα και οικονομικά ζητήματα, ενώ ο Γάλλος είχε δείξει ήδη διαβασμένος για την ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που αναφέρει η «Ώρα των Σπορ» ότι ο Μοντανιέ παρακολουθούσε το παιχνίδι της «Ένωσης» με τον Πανιώνιο για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, όταν έλαβε το τηλεφώνημα από την πλευρά της να έρθει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις.

Δηλώνοντας λοιπόν χαρούμενος γι’ αυτή την εξέλιξη, απάντησε θετικά και δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στη μέρα να ταξιδέψει στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x