Stoiximan Super League

Έρχεται για τον Παναθηναϊκό ο Αλτμάν!

Νέα μεταγραφή έχει στα «σκαριά» ο Παναθηναϊκός. Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, την Δευτέρα έρχεται στην χώρα μας ο εξτρέμ Όμρι Αλτμάν προκειμένου να ντυθεί, αν όλα πάνε καλά, στα πράσινα!

Μετά τον Κλωναρίδη, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ακόμα μία μεταγραφή!

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, οι πράσινοι φέρνουν στην Ελλάδα τον Ισραηλινό Όμρι Αλτμάν, προκειμένου να τον ντύσουν στα πράσινα.

Πρόκειται για τον 23χρονο εξτρέμ με «γεμάτη» σεζόν ως τώρα στην πατρίδα του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται μέσα στην μέρα στην χώρα μας για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του τριφυλλιού. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο παίκτης θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου.

Ο νεαρός ταλαντούχος Ισραηλινός αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ, ωστόσο μπορεί να καλύψει και το αριστερό «φτερό», αλλά και τη θέση πίσω από τον επιθετικό. Φημίζεται για την ταχύτητά του, ενώ οι φετινές επιδόσεις του δείχνουν πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ «έχει» και το γκολ. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, λοιπόν, ο Αλτμάν μετρά 11 συμμετοχές και 4 τέρματα με την φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε περάσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στην πατρίδα του έχει παίξει και στην Χάποελ Τίκβα. Παλιότερα, είχε βρεθεί στη Φούλαμ για δύο χρόνια, αλλά μόνο στην ομάδα νέων των Λονδρέζων και φυσικά έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές του Ισραήλ, με αποκορύφωμα τις 18 συμμετοχές και τα 8 γκολ με την U-21.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νυν ομάδα του Αλτμάν αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Κάπως έτσι, στο συμβόλαιο του παίκτη έχει μπει σχετικός όρος που του επιτρέπει να μείνει ελεύθερος, εφόσον βρει ομάδα του εξωτερικού να συνεχίσει την καριέρα του. Εκεί «πατάει» ο Παναθηναϊκός και παρά το μίνι οικονομικό χάσμα που υπήρχε στις αρχικές επαφές των δύο πλευρών, ετοιμάζεται να τον κάνει δικό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x