Stoiximan Super League

Έρχεται για τον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς!

Ένα… θηρίο για τον ΠΑΟΚ! Με δηλώσεις του στην Πολωνία, ο Μίχελ επιβεβαίωσε τη συμφωνία του «δικεφάλου» με τη Λέγκια για τον πανύψηλο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, που… ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη!

Άργησε λίγο -προκαλώντας τον εκνευρισμό του Ιβάν Σαββίδη- αλλά ο ΠΑΟΚ βρίσκεται, πλέον, πολύ κοντά στην πρώτη του μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο!

Τα πολωνικά δημοσιεύματα, λοιπόν, από το πρωί της Παρασκευής (13/1), επιβεβαιώνονται πλήρως, καθώς ο Λούμπος Μίχελ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ''sportowefakty'', τόνισε πως ο «δικέφαλος» τα έχει βρει σε όλα με τη Λέγκια Βαρσοβίας για τη μεταγραφή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς!

Η δήλωση του Λούμπος Μίχελ: «Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τη Λέγκια. Τώρα, περιμένουμε την απόφαση του παίκτη. Υπάρχουν ακόμη μερικές εκκρεμότητες που αφορούν τα μπόνους. Επίσης, ο Πρίγιοβιτς θα πρέπει να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Τα πάντα είναι στην τελική ευθεία, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμη πως η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Μας έχει τύχει παίκτης να έχει περάσει τα ιατρικά τεστ, αλλά δέχτηκε δελεαστική πρόταση από την Κίνα και την εκμεταλλεύτηκε. Φαίνεται, όμως, ότι ο Πρίγιοβιτς σε λίγες μέρες θα είναι ποδοσφαιριστής μας
».

Το who is who του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς


Παρότι τον Απρίλη γίνεται μόλις 27 ετών, ο Ελβετός, με καταγωγή από τη Σερβία, Πρίγιοβιτς έχει περάσει ήδη από 10 ομάδες, με τον ΠΑΟΚ -αν, τελικά, πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του- να είναι ο 11ος σταθμός του!

Ξεκίνησε την καριέρα του στα «τσικό» της Σεν Γκάλεν, από την οποία τον απέκτησε η Πάρμα το 2006. Στην Ιταλία έπαιξε μόλις μία φορά, στα δύο χρόνια παρουσίας του στη γειτονική μας χώρα, για να ακολουθήσει η Ντέρμπι Κάουντι, η οποία τον έδωσε δανεικό σε Γέοβιλ και Νορθάμπτον. Το 2010 επέστρεψε στην Ελβετία για χάρη της Σιόν, πραγματοποιώντας, στα τρία χρόνια που έμεινε εκεί, 41 συμμετοχές, με 6 γκολ. Δόθηκε, ωστόσο, ξανά δανεικός, σε Λωζάννη και Τρόμσο.

Από το 2013 και έπειτα, όμως, ο πανύψηλος (1,90μ.) επιθετικός σαν να έχει βρει την… υγειά του. Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε στην Τζουργκάρντεν, σημειώνοντας 10 γκολ σε 27 ματς, την επόμενη σεζόν, με τη φανέλα της Μπολούσπορ, στην Τουρκία, είχε 16 σε 31, ενώ, τέλος, στη Λέγκια, από το 2015 όπου μετακόμισε στη Βαρσοβία, έχει πετύχει 13 τέρματα σε 44 αγώνες. Να σημειώσουμε, επίσης, πως έχει αγωνιστεί με όλες τις «μικρές» εθνικές της Ελβετίας.

inner



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x