Stoiximan Super League

Έρχεται η UEFA για τους «Ζωσιμάδες»

Πιθανότατα εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να βρεθεί στα Γιάννενα κλιμάκιο της UEFA, ώστε να περάσει από έλεγχο τους «Ζωσιμάδες» ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού ματς του ΠΑΣ.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινάει από τους «Ζωσιμάδες». Ο Άγιαξ της Ηπείρου θα υποδεχθεί στις 14 Ιουλίου μία εκ των Οντς ή Μάριεχανμ για το πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί στα Γιάννενα κλιμάκιο της UEFA, για να τσεκάρει την κατάσταση του γηπέδου και να ανάψει το… πράσινο φως σε περίπτωση που κριθεί ότι είναι κατάλληλο για να διεξαχθούν αγώνες. Σε αντίθετη περίπτωση, οι άνθρωποι του ΠΑΣ θα αναγκαστούν να ψάξουν άλλο γήπεδο για να αγωνιστούν, κάτι που σίγουρα δεν θα είναι θετικό για την ομάδα.

Από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, πάντως, υπάρχει εφησυχασμός, καθώς θεωρούν ότι το κλιμάκιο της UEFA θα δώσει την άδεια στους «Ζωσιμάδες» για να διεξαχθεί εκεί το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει ορισμένες εργασίες στο στάδιο, οι οποίες συνεχίζονται καθημερινά, με τους υπεύθυνους να βρίσκονται με το… εγχειρίδιο της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο χέρι, ενώ πρέπει να γίνουν ορισμένες αλλαγές σε κάποια θέματα στο γήπεδο, κάτι που αναμένεται να συμβεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x