Stoiximan Super League

Έρχεται η ώρα του Λέτο

Δεν αργεί η στιγμή της πρώτης συμμετοχής του Λέτο με τον Παναθηναϊκό. Πιθανό να παίξει λίγα λεπτά με τον Ατρόμητο. Σε δύο θέσεις τον δοκίμασε χθες ο Στραματσόνι.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ανεβάζει καθημερινά στροφές και λίαν συντόμως θα είναι σε θέση να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός φορ δεν είναι ακόμη 100% και δεν μπορεί να προσφέρει για πολλά αγωνιστικά λεπτά, αλλά δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο και να χρησιμοποιηθεί.

Χθες ο Αντρέα Στραματσόνι χρησιμοποίησε στις ασκήσεις τακτικής τον «Σέμπα» σε δύο θέσεις: τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα αριστερά της επιθετικής τριπλέτας στο 4-3-3.

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν πως ο Λέτο θα είναι έτοιμος να προσφέρει ουσιαστικά στην ομάδα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στο «Καραϊσκάκη».

Για το παιχνίδι αυτής της Κυριακής (15:00) δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μέστο και Λαγός, οι ανέτοιμοι Μπουμάλ, Σάντσεθ και Πέτριτς, καθώς και ο Νάνο που απουσιάζει ακόμη με άδεια λόγω της γέννησης του παιδιού του στην Ισπανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x