Stoiximan Super League

Έρχεται και υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Σιλά (video)

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης ο Σιλά θα έρθει σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Είναι οριστικό... Ο Σιλά θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζέκα στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης οι πράσινοι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τη Ρεν και τον Σιλά ο οποίος μπαίνει στο αεροπλάνο και αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να κλείσει την μεταγραφή του.

Μέχρι αύριο θα έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα έχει υπογράψει.

Βάσει των όσων είχε μεταδώσει νωρίτερα στους 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης, η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τη Ρεν θα αφορά δανεισμό για ένα έτος με δικαίωμα αγοράς του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι. Για να συμβεί αυτό θα μπει σχετική ρήτρα, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αυτός είναι ο Γιακούμπα Σιλά

Ο 26χρονος μέσος από το Μάλι έχει γαλλικό διαβατήριο και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός εφόσον του ζητηθεί.

Με το ομοσπονδιακό συγκρότημα της πατρίδας του μετρά 22 συμμετοχές ενώ φορά και το περιβραχιόνιο του πρώτου αρχηγού. Παράλληλα, κατά το παρελθόν έχει και μια συμμετοχή με την εθνική Γαλλίας Κ-21.

Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τη σεζόν 2010/11 στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας με την Κλερμόν. Η εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησε το 2012/13 τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και έπεισε την Άστον Βίλα να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 2,4 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει. Στην Πρέμιερ Λιγκ παρέμεινε ως το καλοκαίρι του 2014 πραγματοποιώντας 22 συμμετοχές.

Την επόμενη σεζόν παραχωρήθηκε στην Καϊσέρισπορ με την μορφή δανεισμού με την οποία μέτρησε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Τουρκίας.

Το καλοκαίρι του 2015 η Ρεν πλήρωσε 1,5 εκατ. ευρώ ώστε να τον κάνει δικός της, με τον Σιλά να φορά την φανέλα των «ερυθρόμαυρων» 20 φορές.

Ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Μονπελιέ όπου αγωνίστηκε την περσινή περίοδο ως δανεικός πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές, τις 13 ως βασικός ενώ κατάφερε να σημειώσει και 1 τέρμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x