Stoiximan Super League

Έρχεται Μεγάλη Εβδομάδα… ανανεώσεων στην ΑΕΚ

Διατεθειμένη να δρομολογήσει εξελίξεις στο θέμα των ανανεώσεων παρουσιάζεται η ΑΕΚ. Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, θα περάσει σε πρώτο πλάνο η παραμονή Τσιγκρίνσκι και Χριστοδουλόπουλου.

Ειλημμένη φέρεται η απόφαση της ΑΕΚ να βάλει στην τελική ευθεία τα θέματα των ανανεώσεων.

Μπορεί το μυαλό όλων στην «Ένωση» να βρίσκεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (όπου με νίκη και εκτός δικαστικού απροόπτου θα αγκαλιάσει τον τίτλο), ωστόσο εξακολουθούν να δουλεύονται οι υποθέσεις των παικτών που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Live Sport», από τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, με πρώτα εκείνα των Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

O μάνατζερ του πρώτου αναμένεται να στην Ελλάδα για να σφραγίσει τη συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για νέο διετές συμβόλαιο, ενώ με την επιστροφή του δεύτερου από την Εθνική είναι πιθανό να γίνει η πρώτη ουσιαστική κουβέντα και να του κατατεθεί η πρόταση της διοίκησης.

Παράλληλα βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Σιμόες και Κονέ, για την παραμονή των οποίων αναμένονται επίσης εξελίξεις το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x