Champions League

Έρχεται Πειραιά με τη… μουστάκα του ο Μασάντο!

Ο Ολυμπιακός είναι πάντα τα φαβορί όταν αγωνίζεται στο Καραϊσκάκη, ανεξαρτήτως αντιπάλου, σύμφωνα με όσα είπε ο Πάουλο Μασάντο, ο οποίος έρχεται στον Πειραιά με το… περιποιημένο μουστάκι του!

Με πίστη για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό αναχώρησε από το Ζάγκρεμπ η Ντινάμο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάουλο Μασάντο. Ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος άφησε και ένα… μεγαλοπρεπέστατο μουστάκι, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι πάντα το φαβορί όταν παίζουν στο Καραϊσκάκη, ωστόσο δήλωσε πως οι Κροάτες πιστεύουν αρκετά στους εαυτούς τους και στις δυνατότητές τους.

«Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα το φαβορί, καθώς όταν παίζει στο Καραϊσκάκη είναι πάντα το φαβορί ανεξαρτήτως αντιπάλου. Αλλά, στο ποδόσφαιρο δεν νικούν πάντα τα φαβορί. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στο θετικό αποτέλεσμα. Κάθε ματς στο Champions League είναι μία ανταμοιβή για εμάς για την σκληρή προσπάθεια που κάνουμε, όπου πάντα δίνουμε ό,τι μπορούμε για το θετικό αποτέλεσμα», ήταν τα λόγια του Πάουλο Μασάντο.

Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πιάτσα, είπε: «Στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε, ενώ όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, λίγη τύχη χρειάζεται για να φτάσεις στο θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x