Europa League

To πρόγραμμα… φωτιά της ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο

«Καυτός» θα είναι ο Σεπτέμβριος για την AEK. Η Ένωση θα πρέπει μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα να δώσει δύο ευρωπαϊκά ματς και ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αρκετά ζόρικός αναμένεται να είναι ο Σεπτέμβριος για την ΑΕΚ λόγω και των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι θα αγωνίζονται στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο, αφού έχουν μπροστά τους έξι αναμετρήσεις για τον τέταρτο όμιλο του Europa League, θα πρέπει να βγάλουν αρκετά βαρύ πρόγραμμα τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου.

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων, η Ένωση (που την Κυριακή 27 Αυγούστου παίζει στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ) θα επιστρέψει (μπαίνοντας πλέον στον Σεπτέμβριο) με δύο αναμετρήσεις με υποδεέστερους -αλλά σε καμία περίπτωση όχι εύκολους- αντιπάλους, καθώς στην τρίτη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΑΕΛ και στην τέταρτη αγωνιστική θα παίξει εκτός με τη Λαμία την δεύτερη και την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια έχει να ανέβει πρόγραμμα… βουνό, αφού η πρώτη αγωνιστική του Europa League είναι στις 14 του μήνα (εκτός με την Ριέκα), η δεύτερη στις 28 Σεπτεμβρίου (εντός με την Αούστρια) και ενδιάμεσα η ΑΕΚ θα παίξει εντός έδρας με τον Ολυμπιακό (αντίστοιχα δύσκολο πρόγραμμα θα έχουν και οι ερυθρόλευκοι) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x