Stoiximan Super League

Έρχεται πρόταση από την Ίντερ για Μαζουακού

Έτοιμη να κάνει «δυνατή» πρόταση για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού είναι η Ίντερ, σύμφωνα με δημοσίευμα. Ίσως και σήμερα η επίσημη «κρούση». Τουλάχιστον 8 εκατ. ευρώ ζητάει ο Ολυμπιακός.

Εξελίξεις, οι οποίες είναι αρκετά πιθανό να σημειωθούν ακόμη και εντός της ημέρας, αναμένονται με τον Μαζουακού. Η Ίντερ έχει πρόταση στα σκαριά για τον 21χρονο αριστερό μπακ και δεν αποκλείεται να την καταθέσει την Τετάρτη, σύμφωνα με την «Live Sport».

Εκτιμάται ότι θα είναι πολύ καλή η προσφορά που θα γίνει για τον πρώην αμυντικό της Βαλενσιέν, αλλά μένει να φανεί αν θα είναι στα επίπεδα που θέλει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δύσκολα θα μπουν το «ναι» σε ποσό μικρότερο από τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε και όταν έγινε κίνηση από πλευράς Ρόμα, αυτά τα χρήματα ζήτησαν, σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο Μαζουακού προέρχεται από γεμάτη σεζόν. Στην πρώτη του χρονιά στους Πειραιώτες έκανε 27 εμφανίσεις στην Super League, έξι στο Champions League, δύο στο Europa League και έξι στο Κύπελλο.

Ο Γάλλος γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «νερατζούρι» και θέλει να παίξει στη Serie A. Φυσικά, αν πωληθεί θα αποκτηθεί και αριστερός μπακ από τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x