Stoiximan Super League

Έρχεται ραντεβού Αλαφούζου-Δώνη

Συνάντηση ώστε να εκτονωθεί η κρίση και να βγει χωρίς… παρατράγουδα η φετινή σεζόν αναμένεται να υπάρξει άμεσα ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και Γιώργο Δώνη.

Σε πιο ήπιους τόνους κυλούν οι τελευταίες μέρες στον Παναθηναϊκό και κυρίως μετά το ξέσπασμα του Γιώργου Δώνη στην κάμερα της Nova στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξής του, που αποκάλυψε τα εσωτερικά ζητήματα που υπάρχουν στο «τριφύλλι».

Ο Τσάβι Ρόκα και οι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου συνέβαλαν στο να εκτονωθεί το βαρύ κλίμα που είχε διαμορφωθεί και όπως αναφέρει η «Πράσινη» εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπάρξει ραντεβού του μεγαλομετόχου με τον Έλληνα προπονητή.

Αυτό υπολογίζεται ότι θα συμβεί πριν από την έναρξη των play-off και στόχος είναι να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και κυρίως να βγει η φετινή σεζόν δίχως άλλα παρατράγουδα, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κουβέντα για την προοπτική της νέας χρονιάς.

Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γυαλί των σχέσεων των δύο πλευρών έχει ραγίσει, η συνέχιση της συνεργασίας τους για τη σεζόν 2020-21 θεωρείται δύσκολη, ωστόσο από τη στιγμή που θα υπάρξει συνάντηση, δεν πρέπει να αποκλειστεί το παραμικρό.

Πολύ σπουδαίο ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης θα παίξει το κατά πόσο υπάρχει κοινή σκέψη για το πλάνο της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x