Stoiximan Super League

Ερχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ιβάνοφ

Ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και έρχεται στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό.

Διαδικαστικό φαίνεται πως είναι το θέμα της μετακίνησης του Ιβάν Ιβάνοφ από τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στον Παναθηναϊκό. Ως γνωστόν, υπάρχει συμφωνία της πλευράς του παίκτη με τον Βούλγαρο κεντρικό αμυντικό. Σύμφωνα, με την ιστοσελίδα livesport.bg, ο Ιβάνοφ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του το Σάββατο το πρωί, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα.

Οπως γράφει το δημοσίευμα στο εν λόγω Μέσο, ο 28χρονος άσος μάζεψε τα πράγματά του και τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί στην Αθήνα. Πρέπει να τονίσουμε, βέβαια, ότι η μεταγραφή του θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα των εξονυχιστικών ιατρικών εξετάσεων που θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής. Αν δεν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής από τον σοβαρό τραυματισμό με τον χιαστό που είχε ο παίκτης, τότε θα αποκτηθεί. Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Λοκομοτίβ διαπραγματεύεται να εισπράξει 100. 000 ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη.

Στο ίδιο κείμενο φιλοξενούνται και δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Χρίστο Κρουσχαρχάτα: «Ο Ιβάνοφ είναι ένα παίκτης μεγάλης ποιότητας και το απέδειξε. Εχει αφήσει πίσω τα προβλήματά του και του αξίζουν περισσότερα χρήματα».

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x