Stoiximan Super League

Tweet γρίφος για Σκόκο: «Έρχεται στην Ελλάδα ο ατζέντης του για την ΑΕΚ»!

Γνωστός δημοσιογράφος από την Αργεντινή έβαλε «φωτιά» τονίζοντας πως ο μάνατζερ του Σκόκο έρχεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα για επαφές με την ΑΕΚ, ενώ λίγο αργότερα διέγραψε την ανάρτησή του.

Η Νιούελς μετά την ήττα από την Μπελγράνο έχασε οριστικά τον μεγάλο στόχο του Λιμπερταδόρες και πλέον στην διοίκηση γνωρίζουν πως τα πράγματα στα οικονομικά θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα.

Μία από τις υποθέσεις που αναμένεται να βρεθούν στο προσκήνιο τις επόμενες μέρες είναι αυτή του Νάτσο Σκόκο.

Μάλιστα, στην Αργεντινή ήδη ξεκίνησε νέος κύκλος δημοσιευμάτων και αναρτήσεων που εμπλέκουν την ΑΕΚ. Το τελευταίο διαδικτυακό χτύπημα ήρθε από τον Ερνάν Καμπρέρα. Ο γνωστός δημοσιογράφος από την περιοχή του Ροσάριο ανέφερε στο twitter πως ο Φαμπιάν Σολντίνι (εκ των βασικών μάνατζερ του 32χρονου) θα βρεθεί στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα για επαφές με τους «κιτρινόμαυρους».

«Την επόμενη εβδομάδα ο Φαμπιάν Σολντίνι (εκπρόσωπος Σκόκο) ταξιδεύει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με την ΑΕΚ», έγραψε.

inner

Σχεδόν 20 λεπτά αργότερα κι αφού η ανάρτησή του είχε ήδη μαζέψει αρκετά σχόλια οπαδών της Νιούελς διέγραψε την συγκεκριμένο ποστάρισμα από το προφίλ του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x