Stoiximan Super League

Έρχονται «ανάσες» για Παναθηναϊκό

Το αμέσως προσεχές διάστημα τα ταμεία του Παναθηναϊκού θα ανασάνουν, καθώς αναμένονται κάποια χρήματα που θα διατεθούν για τις επείγουσες ανάγκες της ΠΑΕ.

Οικονομικές ανάσες θα πάρει προσεχώς ο Παναθηναϊκός. Μπορεί το ευρύτερο πρόβλημα της ΠΑΕ να μη λύνεται από αυτές, ωστόσο οι «πράσινοι» αναμένουν κάποια έσοδα τα οποία θα διατεθούν άμεσα για επείγουσες υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Live Sport, αύριο αναμένεται να μπει στα ταμεία της ΠΑΕ ένα πολύ μεγάλο μέρος του ποσού, ενδεχομένως και ολόκληρο (δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί), του 1,5 εκατ. ευρώ από την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα.

Παράλληλα, πέρα από τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με την ΑΕΛ, μέσα στην εβδομάδα θα τεθούν στη διάθεση του κοινού κι αυτά του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το επόμενο Σάββατο. Δεν αποκλείεται, δε, να δοθεί η δυνατότητα στους φιλάθλους να αγοράσουν «πακέτο» και εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί. Στο μεταξύ, θα αρχίσει και η πώληση των διαρκείας των 100 ευρώ από τους οργανωμένους για όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Επίσης, η ΠΑΕ πρόκειται να ανακοινώσει τους τρόπους ενίσχυσης της ομάδας με δωρεές στο λογαριασμούς της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος, έχει ήδη καταρτίσει ένα πλάνο προτεραιοτήτων για το πού θα πρέπει να διατεθούν τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x