Stoiximan Super League

Έρχονται προσθαφαιρέσεις στον ΠΑΟΚ

Να κλείσει τα περισσότερα κενά στο ρόστερ του ΠΑΟΚ εντός της επόμενης εβδομάδας έχει ως στόχο ο Λ. Μίχελ, ενώ θέλει να ξεμπερδεύει άμεσα με τις αποδεσμεύσεις. Αποκαλύπτεται στον κόσμο του ο δικέφαλος.

Κόβει και… ράβει ο Μίχελ.

Ο πρόεδρος-αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, ο οποίος φτιάχνει το παζλ της ομάδας για τη σεζόν 2016-17 σε συνεργασία φυσικά με τον Βλάνταν Ίβιτς και σε συνεννόηση με τον Ιβάν Σαββίδη, έχει βάλει δύο στόχους και οι δύο αφορούν το ρόστερ του «δικεφάλου του Βορρά».

Το πρώτο είναι το μεταγραφικό κομμάτι και ενώ ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά, κλείνοντας τρεις παίκτες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, στη συνέχεια δεν... έκατσαν κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ματέους, που φαινόταν κλεισμένος.

Ο Σλοβάκος, θέλει να κλείσει τα περισσότερα μεταγραφικά κενά εντός της επόμενης εβδομάδας, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», ώστε να έχει ο Σέρβος τεχνικός σχεδόν όλο το δυναμικό της νέας σεζόν κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας στο Οστερμπέεκ και ενώ απομένει περίπου ένας μήνας μέχρι το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Champions League.

Ωστόσο, υπάρχει και το θέμα των αποδεσμεύσεων που τον απασχολεί έντονα. Αυτήν τη στιγμή ο Βλάνταν Ίβιτς δουλεύει με 30 παίκτες και μέσα σε αυτούς δεν είναι οι διεθνείς Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μακ, Κάτσε, Ροντρίγκες. Θα αποκτηθούν 3-4 παίκτες ακόμη. Οπότε, αν δεν γίνουν αποδεσμεύσεις θα γίνει πολύ μεγάλο το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θα έχει τη δυνατότητα ο κόσμος της ομάδας να πάρει μια πρώτη γεύση από τα όσα θα δει τη σεζόν 2016-17.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x