Champions League

Έσβησε το όνειρο του ΑΠΟΕΛ ο Άγιαξ!

Πάλεψε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά ο Άγιαξ είναι το κάτι άλλο! Ο «Αίαντας» κάνοντας επίδειξη ανωτερότητας, αφού δεν πάτησε... γκάζι, επικράτησε 2-0 των Κύπριων και τους έστειλε στο Europa League.

Έφτασε στα όριά του, αλλά και πάλι αυτό δεν ήταν αρκετό για τον ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου προσπάθησαν να κοιτάξουν στα μάτια τον Άγιαξ, ωστόσο οι Ολλανδοί ήταν φανερά ανώτεροι και χωρίς να χρειαστεί να πατήσουν το... γκάζι, επικράτησαν 2-0 και πήραν το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Αντίθετα, η ομάδα του Τόμας Ντολ μένει με την ικανοποίηση των αξιόμαχων εμφανίσεων κόντρα σε έναν ευρωπαϊκό κολοσσό του ποδοσφαίρου και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Europa League.

Έπειτα από ένα σαραντάλεπτο χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Άγιαξ μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ μέσω στατικής φάσης στο 43’. Ο Ζίγεκ εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Άλβαρεζ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, που επί της ουσίας ανάγκαζε τους Κύπριους να κυνηγήσουν οπωσδήποτε το γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό και δεν μέτρησε σωστά από ένα γκολ για κάθε ομάδα, στο 49’ για τον Άγιαξ και στο 53’ για τον ΑΠΟΕΛ, με τους Κύπριους να έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα να κρατήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Τελικά, το ενδιαφέρον που υπήρχε στο ματς ολοκληρώθηκε στο 80’, όταν ο Τάντιτς με υπέροχη ενέργεια και με αριστερό σουτ διαμόρφωσε το 2-0.







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x