Stoiximan Super League

Εσιέν:«Είμαι έτοιμος να γυρίσω»

Έτοιμος για την επιστροφή του νιώθει ο Μίκαελ Εσιέν, που αγωνίστηκε για 65 λεπτά απέναντι στο Αιγάλεω και δήλωσε πως θέλει να γυρίσει και να βοηθήσει την ομάδα του.

Δεν κρατιέται για την επιστροφή του στην ενεργό δράση για πρώτη φορά μετά τις 21 Μαρτίου και το παιχνίδι Μίλαν - Κάλιαρι, ο Μίκαελ Εσιέν, που αγωνίστηκε για περίπου 65 λεπτά, στο φιλικό προετοιμασίας των «πρασίνων» απέναντι στο Αιγάλεω.

Μάλιστα, μετά το παιχνίδι ο Γκανέζος άσος του «τριφυλλιού» δήλωνε έτοιμος να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

«Πλέον νιώθω πολύ καλά, νιώθω δυνατός και είμαι έτοιμος να γυρίσω και να βοηθήσω την ομάδα», ήταν το σχόλιο του Εσιέν προς τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, αμέσως μετά το ματς με το «Σίτι».

Ο Γιάννης Αναστασίου πάντως θα έχει την ευκαιρία να εξάγει επιπλέον συμπεράσματα για την ετοιμότητα του Γκανέζου, στο φιλικό που θα δώσουν οι «πράσινοι» το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, ενώ αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αμέσως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x