Super League 2

Έσκασε η «βόμβα» Ίλιτς στον Άρη!

Παίκτης του Άρη και επίσημα ο Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Στους λόγους για τους οποίους είπε ναι στην πρόταση των Θεσσαλονικέων αναφέρθηκε ο Σέρβος φορ.

Ολοκλήρωσε ακόμα ένα μεταγραφικό «μπαμ» ο Άρης για τη νέα σεζόν. Ο Μπράνα Ίλιτς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους κίτρινους, το οποίο θα έχει ισχύ για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο Σέρβος επιθετικός μετέβη σήμερα στη συμπρωτεύουσα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία έπεσαν οι… τζίφρες. Ο πρώην φορ του ΠΑΣ Γιάννινα (πέρσι είχε 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 5 ασίστ) θα μεταβεί την Τετάρτη στο Καρπενήσι και θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, η οποία μετατρέπεται στο απόλυτο φαβορί για άνοδο έχοντας ρόστερ… Σούπερ Λίγκας κι ενώ στα «σκαριά» είναι και η μεταγραφή Ανάκογλου.

Οι πρώτες του δηλώσεις

«Με έπεισε το πρότζεκτ του κ. Καρυπίδη και δεν δυσκολεύτηκα στη συνέχεια να πω το ναι, από τη στιγμή που μιλάμε για τον ΑΡΗ. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του συλλόγου και τον κόσμο του, τον οποίο γνώρισα ως αντίπαλο. Δεν βλέπω την ώρα, να μπω στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον κόσμο του ΆΡΗ στο πλευρό μας και τελικό στόχο την επιστροφή στην Λίγκα ως πρωταγωνιστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x