Stoiximan Super League

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ

Παροξυσμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να παίρνει διαρκώς τηλέφωνα στα γραφεία για τα εισιτήρια για τα ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Πάνω από 6 χιλιάδες τα διαρκείας.

Ένα μικρός χαμός επικρατεί όλη την ημέρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πέραν της ιδιαίτερης κινητικότητας που υπήρχε για την αγορά των καρτών διαρκείας, τα οποία έχουν ξεπεράσει ήδη τα 6 χιλιάδες, δεν σταμάτησαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα για τα εισιτήρια για το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Υπήρξε πολύς κόσμος που έβγαινε και ξαναέμπαινε στην ιστοσελίδα αναζητώντας την έναρξη της ηλεκτρονικής προπώλησης για την αναμέτρηση με τους Ρώσους, ενώ υπήρχαν εκατοντάδες τηλεφωνήματα για τον ίδιο λόγο.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους ώστε να βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με την ΤΣΣΚΑ και να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση. Αυτή η καθυστέρηση, πάντως, συνέβη επειδή μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα υπήρξε η λήξη των ανανεώσεων στα διαρκείας, η προπώληση για τη Γάνδη αλλά και η έναρξη της ελεύθερης διάθεσης διαρκείας από σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x