Stoiximan Super League

Έστειλε μήνυμα ο Ατρόμητος στον Παναιτωλικό και τον κόσμο του

Φιλική νίκη για τον Ατρόμητο στην έδρα του Παναιτωλικού με σκορ 2-0. Περισσότερους από 3.000 θεατές είχε το γήπεδο στο Αγρίνιο.

Ήττα για τον Παναιτωλικό στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 μπροστά σε σχεδόν 3.000 θεατές που βρέθηκαν στο Αγρίνιο.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν οι παίκτες του Κάναντι, που έδειξαν γενικά σε πιο καλή κατάσταση από την ομάδα του Μάκη Χάβου. Το σκορ άνοιξε ο Χαβιέ Ούμπιντες στο 28ο λεπτό με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ενώ το τελικό διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Ντάουντα στο 51’ ύστερα από ασίστ του Βασιλακάκη.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης (46’ Τσέναμο), Ροντρίγκες, Χαντάκιας (74’ Ρότσα), Μύγας (63’ Μαρινάκης), Παρράς (37’ λ.τ. Τσοκάνης), Μπεχαράνο (63΄Γιαννιώτης), Πάουλο (63’ Μπράβο), Βασιλούδης (46’ Μάζουρεκ), Ντίας (63’ Λόπες), Κλέσιο (74’ Σελεμανί), Βακράκος (46’ Ρόσα)

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Κατράνης, Πολιντόρο, Στρούγκης, Μανούσος, Χατζηισαϊας, Νάτσος, Ούμπιδες, Μπαστακός, Βασιλείου, Κυριακίδης

Στο β΄ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μίρκοβιτς (τερμ.), Καρασαλίδης, Μενσά, Ζησόπουλος, Ντάουντα, Νασιμέντο, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Λαζαρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x