Stoiximan Super League

Έστειλε μήνυμα στην Εσπανιόλ η ΑΕΚ

Η πλευρά της ΑΕΚ έστειλε επιστολή σε πολύ ευγενικό ύφος στην Εσπανιόλ, μέσω της οποίας ενημερώνει πως ο Ντίντακ έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Η κρίσιμη Δευτέρα και τα επόμενα βήματα της Ένωσης.

Την ώρα που στην Ισπανία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ντίντακ Βίλα να μετακομίζει στην Εσπανιόλ ως ελεύθερος, η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της κίνηση.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στην σημερινή «Live Sport» ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μηνάς Λυσάνδρου έστειλε στην διοίκηση του καταλανικού συλλόγου επιστολή μέσω της οποίας και σε ιδιαίτερα ευγενικό ύφος ενημερώνει τους ανθρώπους της ομάδας πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και πως αυτό έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ.

Στην Ένωση πλέον περιμένουν τον παίκτη να παρουσιαστεί κανονικά στα Σπάτα την Δευτέρα για την πρώτη συγκέντρωση. Σε διαφορετική περίπτωση, οι κιτρινόμαυροι θα βγουν στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας την Εσπανιόλ αλλά και τον Ντίντακ στην FIFA, έχοντας την βεβαιότητα πως θα δικαιωθούν.

Τέλος, δεν μπορεί να αποκλειστεί και κάποια λύση συμβιβασμού από την πλευρά του Καταλανού αριστερού μπακ. Δηλαδή η πλευρά του παίκτη να φέρει πρόταση της Εσπανιόλ στην ΑΕΚ για κανονική μεταγραφή του Ντίντακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x