Stoiximan Super League

Έστειλε το μήνυμα ο Κοντονής

Με τους προέδρους της Σούπερ Λίγκας και της Football League συναντήθηκε χθες ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος τους έστειλε αυστηρό μήνυμα με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Συνάντηση με τους Γιώργο Μποροβήλο και Σπύρο Καλογιάννη είχε χθες στο γραφείο του στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ο Σταύρος Κοντονής.

Ο υφυπουργός αθλητισμούς φέρεται να έστειλε αυστηρό μήνυμα στους προέδρους της Σούπερ Λίγκας και της Football League, με αφορμή τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ο κ. Κοντονής ζήτησε από τους συνομιλητές του να προστατέψουν το άθλημα, διαφορετικά θα υπάρξει παρέμβαση της Πολιτείας που θα κληθεί να πάρει δραστικά μέτρα. Από εκεί και πέρα, αυτή τη στιγμή φαίνεται πως δεν υπάρχει πρόθεση από τον Σταύρο Κοντονή να καταγγείλει την ΕΠΟ στην UEFA για τα φαινόμενα «Σπάθα».

Ωστόσο, ο υφυπουργός Αθλητισμού σκοπεύει να… τρίξει για δεύτερη φορά τα δόντια στον Γιώργο Γκιρτζίκη στη συνάντηση που θα έχουν τη Δευτέρα και να ζητήσει την εφαρμογή των κανονισμών από τους διαιτητές και τα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x