Stoiximan Super League

Έστειλε χαρτί από το νοσοκομείο και καθυστερεί να επιστρέψει ο Καμπέσας

Καμπέσας, Βιγιαφάνιες και Ινσούα δεν βρέθηκαν στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά τις γιορτές, με τον παίκτη από το Εκουαδόρ να στέλνει χαρτί για την καθυστερημένη άφιξη του.

Ο Μπράιαν Καμπέσας δεν βρέθηκε χθες στο Κορωπί, αφού νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Πάντως, αυτό το γνώριζαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», αφού έστειλε χαρτί από το νοσοκομείο.

Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του παίκτη από το Εκουαδόρ θα καθυστερήσει και μάλλον θα επιστρέψει στη Αθήνα με τη νέα χρονιά.

Πάντως, κανείς δεν είναι σίγουρος για τις κινήσεις του Καμπέσας, αφού πριν αποχωρήσει είχε ζητήσει άδεια να πάει στην πατρίδα του και δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο να προφασίστηκε τη δικαιολογία και το αν λέει αλήθεια θα φανεί τις επόμενες μέρες. Στον Παναθηναϊκό ωστόσο μέχρι την Πέμπτη δεν είχαν ενημέρωση για το αν σκέφτεται να επιστρέψει και αν θέλει να διακοπεί ο δανεισμός του.

Απόντες από την προπόνηση ήταν ο Βιγιαφάνιες και ο Ινσούα, αφού έχασαν την πτήση της επιστροφής και πήραν μία μέρα επιπλέον άδεια.

Ο Βίγια θα βρίσκεται στη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Ινσούα που θα φτάσει αργότερα μάλλον θα κάνει ατομικό στο Κορωπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x