Stoiximan Super League

Έστειλε χαρτί γιατρού ο Ιμπάρμπο, στα άκρα μαζί του ο Παναθηναϊκός

Ο άφαντος Ιμπάρμπο, που έστειλε χαρτί… γιατρού έχει εξοργίσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Το διαζύγιο ίσως αργήσει και γι’ αυτό εξετάζονται κοινοτικοί με την υπόθεση Μασούντ να «παγώνει».

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο εξακολουθεί να αγνοείται μετά την άδεια των γιορτών. Απουσίαζε από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών μη δίνοντας καν σημεία ζωής και αγνοώντας τις κλήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού. Ο μάνατζέρ του ενημέρωσε την ΠΑΕ πως ο Κολομβιανός φορ βρίσκεται στην πατρίδα του και μάλιστα αργά χθες βράδυ έστειλε χαρτί γιατρού (!), που ανέφερε πως ο πελάτης του δεν ήταν σε θέση να ταξιδέψει. Πρόκειται προφανώς για μια προσπάθεια να αποκρούσει οποιαδήποτε νομική ενέργεια της ομάδας κατά του παίκτη, αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

Η συμπεριφορά του Ιμπάρμπο έχει εξοργίσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ. Ήδη θεωρείται ξένο σώμα και το μόνο βέβαιο είναι πως θα τιμωρηθεί με βαρύ πρόστιμο για την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά. Πέραν αυτού, εξετάζεται το ενδεχόμενο να καταγγελθεί η σύμβαση μαζί του για να απαλλαγούν οι «πράσινοι» από το τεράστιο ποσό που έχουν να καταβάλουν στον ίδιο και την Κάλιαρι για το δανεισμό του.

Είναι προφανές πως αυτή η ιστορία θα σύρει για αρκετό καιρό, ειδικά όσο δεν παρουσιάζεται πρόταση που να ικανοποιεί την Κάλιαρι και από τη στιγμή που τα περί πρότασης από την Κίνα δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός, που δεν έχει διαθέσιμη θέση ξένου (οι πέντε καλύπτονται από τους Μπουμάλ, Βιγιαφάνιες, Μολέντο, Γουακάσο και Ιμπάρμπο), καλείται για την ώρα να αναπροσαρμόσει τα μεταγραφικά του πλάνα. Ο Σοτζέι Μασούντ αρέσει και πιθανότατα θα είχε ήδη αποκτηθεί αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις θέσεις ξένων, αλλά από τη στιγμή που ο Ιρανός μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου δεν «χωρά» για την ώρα, Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος στρέφονται σε λύσεις από την αγορά των κοινοτικών και εξετάζουν ήδη κάποιες περιπτώσεις παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x