Champions League

Έστησε… πάρτι η Σέλτικ, επέβαλαν τον νόμο του ισχυρού Νάπολι και Σεβίλλη! (video)

Η Σέλτικ διέλυσε 5-0 την Αστάνα και βρίσκεται, ήδη, στους ομίλους του Champions League, εκεί που θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, Νάπολι και Σεβίλλη! Με ανατροπή, 2-1 η Μπερ Σεβά τη Μάριμπορ!

Τον… νόμο του ισχυρού επέβαλαν οι «μεγάλοι», στα πρώτα ματς των πλέι οφ του Champions League!

Η Σέλτικ ήταν η πιο… άνετη της βραδιάς, καθώς σάρωσε με το εμφατικό 5-0 την Αστάνα και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του Καζακστάν, με τους Ρόγκιτς (32’) Σινκλέρ (42’, 60’), Φόρεστ (79’) και Γκρίφιθς (88’) να σκοράρουν στο… πάρτι των Σκωτσέζων -και την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις από την περσινή σεζόν.

Στο «Σαν Πάολο», η Νάπολι ήταν εμφανώς ανώτερη από την άπειρη Νις και με γκολ των Μέρτενς (13’) και Ζορζίνιο (70’ πεν.) επικράτησαν 2-0 των Γάλλων, που τελείωσαν το ματς με δέκα, λόγω αποβολών των Πλεά και Κοζιελό στο τέλος.

Σπουδαία νίκη για τη Σεβίλλη, που πέρασε με 2-1 από την βροχερή Κωνσταντινούπολη και την έδρα της Μπασάκσεχιρ. Τα γκολ για τους Ανδαλουσιάνους πέτυχαν οι Εσκουδέρο (16’) και Μπεν-Γεντέρ (84’), με τον Έλια (64’) να ισοφαρίζει προσωρινά.

Τέλος, στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι της βραδιάς, η Μπερ Σεβά ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 από το 10’ και με δύο γκολ από Νουακαέμε (12’) και Τζέντεκ (45’ πεν.) επικράτησε 2-1 της Μάριμπορ, με τον επαναληπτικό της Σλοβενίας, ωστόσο, να παραμείνει ανοιχτός.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x