Oλλανδία

Έσωσε τον βαθμό ο Αγιαξ, πλησιάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ η Τβέντε

Έστω και στο 89’, ο Αγιαξ ισοφάρισε σε 2-2 την Εξέλσιορ για την 31η αγωνιστική της Eredivisie κι έμεινε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Παρέμεινε στην πέμπτη θέση και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα ο Αγιαξ. Ο «Αίαντας» ήρθε ισόπαλος 2-2 στο Άμστερνταμ με την Εξέλσιορ με το γκολ του Ακπομ στο 89’ στην έναρξη της 31ης αγωνιστικής της Eredivisie και βρέθηκε στο +2 από την έκτη θέση και τη Ναϊμέγκεν, η οποία την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται την Αλκμααρ στο ένα εκ των ντέρμπι της ημέρας και μπορεί να προσπεράσει τους πρωτευουσιάνους, οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα προκριματικά του Europa League, με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν στο +2 από τα πλέι άουτ.

Ο Ρενς έκανε το 1-0 στο 27’, όμως η αποβολή του Μπέργκβαιν με απευθείας κόκκινη έφερε το 1-1 με το πέναλτι του Μπάας στο 38’, ο Λάζαρος Λάμπρου έκανε την ανατροπή στο 53’ και τελικά στο 89’ ο Ακπομ έσωσε την κατάσταση για την ομάδα του Τζον Φαν Σχιπ.

Στο +8 στην τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ η Τβέντε με το 3-1 επί της Αλμερε Σίτι στο Εσεντε και περιμένει την Αλκμααρ, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους πιθανόν εκτός στόχων για τη συνέχεια της περιόδου.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 24/4
Αγιαξ-Ναϊμέγκεν 2-2

Τβέντε-Αλμερε Σίτι 3-1

Πέμπτη 25/4
Χέρενφεν-Αϊντχόφεν 19:45

Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Φέγενορντ 22:00

Κυριακή 28/4
Ναϊμέγκεν-Αλκμααρ 13:15

Τσβόλε-Χέρακλες

Σπάρτα Ρότερνταμ-Φόλενταμ 15:30

Βάαλβαϊκ-Ουτρέχτη

Φίτεσε-Φορτούνα Σιτάρντ 17:45

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x