Ελλάδα

Εθνική Ελλάδας: «Θα διαγράφονται και θα αναφέρονται όσοι βρίζουν στο Facebook»!

Θέση για τον... καταιγισμό υβριστικών μηνυμάτων στα social media είτε σε βάρος της, είτε των αντιπάλων της πήρε η Εθνική ομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Βάζει τέλος στα διάφορα υβριστικά, προσβλητικά και εμετικά σχόλια που γράφονται κατά καιρούς στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η Εθνική.

Με ποστάρισμα της στο εν λόγω social media, η ελληνική ομάδα ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχθεί τέτοιου περιεχομένου μηνύματα στο μέλλον (είτε αυτά αφορούν την ίδια, είτε αντιπάλους της), προειδοποιώντας με… διαγραφή και αναφορά όσους δεν «συμμορφωθούν».


Αναλυτικά το ποστάρισμα της Εθνικής

«Επειδή οι καλοί (social media) λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους...

Με αφορμή κάποια σχόλια που γράφτηκαν (και γράφονται κατά καιρούς) κάτω από τα posts του επίσημου λογαριασμού της Εθνικής Ομάδας, σας ενημερώνουμε ότι:

Όσοι και όσες έχουν την ανάγκη να υβρίζουν, είτε τους αντίπαλους της «γαλανόλευκης» είτε τα ίδια τα μέλη της, θα αποκλείονται και θα αναφέρονται. Σε αντίθεση με όσους και όσες ασκούν κριτική, χωρίς να χρησιμοποιούν υβριστικές φράσεις ή προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Στον λογαριασμό της Εθνικής Ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι όσες φίλες και όσοι φίλοι δεν ξέρουν τι σημαίνει σεβασμός τους διαγωνιζόμενους, στην προσπάθειά τους και, πάνω απ' όλα, στο ίδιο το παιχνίδι.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x