Ελλάδα

Ισόπαλη με τη Δανία η Εθνική Νεανίδων

Η Εθνική Νεανίδων απάντησε δύο φορές στο προβάδισμα της Δανίας και ήρθε ισόπαλη, 2-2, στην πρεμιέρα των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ισόπαλη 2-2 με τη Δανία ήρθε η Εθνική Νεανίδων στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου της Β΄ προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU19 (League A), που φιλοξενείται στη Σλοβενία.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Bakovci Stadium και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 25΄, από γκολ της Άγκαρντ (που είχε και δοκάρι δέκα λεπτά νωρίτερα). Η ελληνική ομάδα ισοφάρισε στο 71΄ με κεφαλιά της Ζάγκλη, από σέντρα της Νταρζάνου, αλλά η Δανία ξαναπήρε προβάδισμα στο 83΄ με κοντινό σουτ της Γιόργκενσεν. Την τελευταία... λέξη όμως, την είπε η Νταρζάνου, η οποία με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο 87΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Επόμενο παιχνίδι της εθνικής είναι το Σάββατο 6/4 (13:00), με αντίπαλο την κάτοχο του τίτλου Ισπανία, η οποία σήμερα συνέτριψε 5-0 την οικοδέσποινα Σλοβενία. Ο νικητής του ομίλου προκρίνεται στην τελική φάση, ενώ ο τελευταίος θα υποβιβαστεί στη League B.

Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Ραπάνη, Ζάγκλη (46' Κουρούπη), Τσαρουχά, Γκούφα (90' Βαλκάνη), Καρυπίδη, Φακίνου (19' Νταρζάνου), Σιαφαρίκα, Κούτσος (69' Λαζαράκη), Κωστοπούλου, Σιδηροπούλου (46' Κουκουλάκη).
ΔΑΝΙΑ (Άνια Μόλερ): Πέτερσον, Νέϊμαν, Νάουτρουπ, Γιόργκενσεν, Σίνγκι Κρίστενσεν (57' Μπασκαγιά), Αντβόρσκοφ, Χάγκεμαν (83' Νίλσεν), Σάνβιγκ, Άγκαρντ, Βάλβικ (57' Λέρτσε), Σάρα Κρίστενσεν (46' Βέστερμαρκ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x