Ελλάδα

«Ντύνεται» Ρεχάγκελ ο Σκίμπε

Με συνταγή Ρεχάγκελ σκοπεύει να παρατάξει την Εθνική στο φιλικό της Τρίτης με την Τουρκία ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο Γερμανός τεχνικός αλλάζει πρόσωπα και διάταξη, επιλέγοντας τριάδα στην άμυνα.

Η φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη είναι σαφώς πιο δύσκολη από αυτή με το Λουξεμβούργο και γι’ αυτό ο Μίχαελ Σκίμπε έχει αποφασίσει να επαναφέρει τους διεθνείς που αποτελούν τον βασικό κορμό. Παράλληλα, ο εκλέκτορας της Εθνικής αναμένεται να δοκιμάσει μία διάταξη που ουσιαστικά είχαμε να τη δούμε από την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ.

Του Σωτήρη Ταμπάκου

Με βάση τις δοκιμές στις τελευταίες προπονήσεις ο Μίχαελ Σκίμπε έχει αποφασίσει να βάλει τρεις στόπερ στο κέντρο της άμυνας, παρατάσσοντας την «γαλανόλευκη» με σχήμα 3-6-1. Την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα υπερασπιστεί ο Ορέστης Καρνέζης, που επιστρέφει στην ενδεκάδα.

Η τριάδα των στόπερ θα αποτελείται από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κώστα Μανωλά και Κυριάκο Παπαδόπουλο. Οι δύο ακραίοι αμυντικοί Βασίλης Τοροσίδης (δεξιά) και Χοσέ Χολέμπας (αριστερά) θα έχουν τον ρόλο των φουλ μπακ, δηλαδή θα πρέπει να ανεβοκατεβαίνουν στις πλευρές τους, βοηθώντας ανασταλτικά και υποστηρίζοντας το επιθετικό παιχνίδι της Εθνικής.

Όλα δείχνουν ότι τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Ανδρέας Σάμαρης με τον Θάνο Πέτσο να είναι το αουτσάιντερ για να ξεκινήσει στο ματς. Στη μεσοεπιθετική γραμμή θα αγωνιστούν ο Κώστας Φορτούνης και ο Σωτήρης Νίνης. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Μίχαελ Σκίμπε δείχνει να προτιμά και σε αυτό το φιλικό, τον Κώστα Μήτρογλου. Το πιθανότερο είναι ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Απόστολος Γιάννου να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του ματς.

Στα της τελευταίας προπόνησης της Εθνικής ομάδας στο «Μπασακσεχίρ Φατίχ Τερίμ» χωρητικότητας 18.000 θέσεων, το οποίο παρεμπιπτόντως θα είναι γεμάτο από τους φίλους της Τουρκίας, όλοι οι διεθνείς συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Σιόβα, συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Σέντρα λοιπόν στις 20:15 με τηλεοπτική μετάδοση από τη δημόσια τηλεόραση. Να αναφέρουμε ότι πριν από την έναρξη του φιλικού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι και οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τζιανλούκα Καριολάτο και Αλεσάντρο Τζιαλατίνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x