Stoiximan Super League

Ετοιμάζει αλλαγές με Ατρόμητο ο Κωστένογλου

Αρκετά νέα πρόσωπα θα έχει η ΑΕΚ στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Δύσκολη η συμμετοχή για Μάνταλο και Μπακάκη.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο βρίσκεται στην κορύφωσή της. Ο Νίκος Κωστένογλου αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, λόγω και των προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει, αλλά όχι μόνο…

Κατ’ αρχάς, είναι δεδομένο πως ο Βράνιες που πλέον προπονείται μόνος του είναι εκτός πλάνων για το προσεχές (και θα δείξει για πόσο ακόμα) ματς. Ο Οικονόμου έχει σαφές προβάδισμα για να πάρει την θέση του, παρότι στην ίδια θέση δοκιμάστηκε και ο Σβάρνας δίπλα στον Τσιγκρίνσκι. Ο Παουλίνιο παίζει μάλλον μόνος του για τη θέση του δεξιού μπακ, ενώ στο απέναντι άκρο δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Χουλτ αντί του Λόπες.

Από εκεί και πέρα, αρκετές πιθανότητες για να παίξει από την αρχή έχει ο Βέρντε αντί του Ντέλετιτς, όπως και ο Κρίστισιτς στη θέση είτε του Σιμάο είτε του Γαλανόπουλου. Το δίδυμο Λιβάγια-Ολιβέιρα δεν αναμένεται να σπάσει, ενώ λογικά και ο Αλμπάνης θα κρατήσει την θέση του ως αριστερός ακραίος χαφ.

Όσο για τους Πέτρο Μάνταλο και Μιχάλη Μπακάκη, η συμμετοχή τους δεν έχει ακόμη αποκλειστεί οριστικά, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολη. Η κατάσταση αμφοτέρων παρουσιάζει βελτίωση, αλλά το πιθανότερο είναι αν δεν είναι 100% έτοιμοι να προφυλαχθούν εν όψει και των δύσκολων αγώνων που έρχονται με Παναθηναϊκό, Άρη και ΟΦΗ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x