Αγγλία

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» η Μάντσεστερ Σίτι

Πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα, Τζερόνιμο Ρούλι βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έκανε επίσημη κρούση στη Γουέστ Χαμ για τον Ρις Όξφορντ.

Μετά την απόκτηση των Ιλκάι Γκουντογκάν και Νολίτο, η Μάντσεστερ Σίτι αρχίζει να ανεβάζει εκ νέου στροφές στο μεταγραφικό παζάρι, αφού ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό χτύπημα.

Αυτός που βρίσκεται πιο κοντά είναι ο τερματοφύλακας, Τζερόνιμο Ρούλι, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και οι «σίτιζενς» έφτασαν σε συμφωνία με την Ντεπορτίβο Μαλντονάντο αντί 5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, κατόπιν επιθυμίας του παίκτη, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ως δανεικός είτε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ είτε σε άλλη ομάδα, αφού δεν είναι έτοιμος να κάτσει στον πάγκο, έχοντας μπροστά του τον Τζο Χαρτ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που μετέφερε το «Sky Sports» η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, έκανε επίσημη κρούση στη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του 17χρονου, Ρις Όξφορντ.

Ο νεαρός Άγγλος που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Νησιού απέρριψε πρόσφατα πρόταση ανανέωσης από τα «σφυριά» τη στιγμή που η ομάδα του τον κοστολογεί τουλάχιστον 12 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x