Κύπελλο Ελλάδας

Ετοιμάζει έκπληξη με Ρέτσο στα χαφ ο Μπέντο

Τον Ρέτσο σκοπεύει να βάλει ως αμυντικό χαφ ο Μπέντο στο σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, με τους Πειραιώτες να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με μία νίκη που θα αφιερώσουν στα 21 θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7, τα οποία σαν σήμερα πριν από 36 χρόνια έχασαν τη ζωή τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάουλο Μπέντο αναμένεται να παρατάξει με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές την ομάδα του, προχωρώντας σε μία κίνηση – έκπληξη για πολλούς χρησιμοποιώντας τον Παναγιώτη Ρέτσο ως αμυντικό χαφ, στη θέση δηλαδή που έπαιζε μέχρι πρότινος ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει με σύστημα 4-4-2 τους «ερυθρόλευκους», κάτι που σκοπεύει να κάνει για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν.

Κάτω από τα δοκάρια επιστρέφει ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Βιάνα, Νικολάου και Σισοκό. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Ρέτσος, με εσωτερικούς μέσους τους Ανδρούτσο και Μανθάτη. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μάρτινς, με τον Ανσαριφάρντ και τον Καρντόσο να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ιντέγε, Παρέδες και Σεμπά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x