Stoiximan Super League

Ετοιμάζει πολλές αλλαγές ο Σίλβα

Εκτενές ροτέισον ετοιμάζει ο Μάρκο Σίλβα για το προσεχές ματς του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό. Επανήλθαν οι Καμπιάσο και Μπουχαλάκης. Εν αναμονή εξελίξεων για το Κύπελλο στο λιμάνι.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων, μετά το τετραήμερο ρεπό που είχε δώσει στους «ερυθρόλευκους», ο Μάρκο Σίλβα. Με τη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη ξεκίνησε και η προετοιμασία της ομάδας του λιμανιού για το κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.

Ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στο οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές.

Το ευχάριστο νέο για τον Σίλβα από τη σημερινή προπόνηση είναι ότι Καμπιάσο και Μπουχαλάκης ακολούθησαν το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, δείχνοντας ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι στη διάθεση του για τον αγώνα με την ομάδα της Κομοτηνής και λογικά θα είναι βασικοί.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι από τη σημερινή προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς παίκτες της ομάδας του λιμανιού, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το παρών στην αυριανή, απογευματινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις πέντε.

Σε ότι αφορά τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό, ο Μάρκο Σίλβα σχεδιάζει πολλές αλλαγές και εκτός των Καμπιάσο και Μπουχαλάκη που προαναφέραμε, θέση βασικού διεκδικούν ο Βούρος (στο κέντρο της άμυνας), ο Κολοβός αλλά και ο Άλαν Πουλίδο.

Όπως προαναφέραμε το παιχνίδι με τους Θρακιώτες δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα της Κομοτηνής έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά.

Όλοι πλέον στον Ολυμπιακό περιμένουν να μάθουν αν τελικά θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Στην παρούσα φάση ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής επιμένει στην αρχική του απόφαση για διακοπή της διοργάνωσης, ωστόσο εκκρεμεί μια συνάντηση του υφυπουργού με αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ για το συγκεκριμένο θέμα, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι.

Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x