Αγγλία

Ετοιμάζει πρόταση για Μαχρέζ η Σίτι

Δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ αναμένεται να κάνει η Μάντσεστερ Σίτι. Δείτε πόσα προσφέρουν οι «πολίτες» στην Λέστερ.

Τη μεταγραφική δραστηριότητα θέλει να συνεχίσει η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ριγιάντ Μαχρέζ της Λέστερ να είναι πολύ ψηλά στην λίστα του Πεπ Γκουαρντίολα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «France Football» θα καταθέσει πρόταση ύψους 40 εκατ. ευρώ μέσα στην εβδομάδα.

Ο 25χρονος Αλγερινός πριν από λίγες μέρες απέρριψε πρόταση της Λέστερ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, με τις φήμες από τότε να «οργιάζουν» πως είναι κοντά στην έξοδο από τις «αλεπούδες».

Ο πρώην επιθετικός της Χάβρης την περασμένη χρονιά σημείωσε 18 γκολ και 11 ασίστ σε 39 συμμετοχές, ενώ ψηφίστηκε και παίκτης της χρονιάς στην Premier League από τους δημοσιογράφους.

Πάντως, πολλοί στην Αγγλία πιστεύουν πως η πρόταση έγινε και για έναν ακόμα λόγο, για να ασκήσουν πίεση στον μεταγραφικό τους στόχο Λερόι Σανέ. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι την περασμένη εβδομάδα θεωρούταν «κλεισμένος» από την Σίτι, αλλά ο παίκτης αργεί να πάρει μια απόφαση και έτσι βρήκαν τρόπο να επισπεύσουν τη διαδικασία.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x