Αγγλία

Ετοιμάζει πρόταση για τον Γιάνσεν η Άρσεναλ

Πρόταση για τον 22χρονο επιθετικό της Αλκμάαρ, Βινσέντ Γιάνσεν, που έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του, είναι έτοιμη να καταθέσει η Άρσεναλ, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

Την επιθετική της γραμμή θέλει να ενισχύσει η Άρσεναλ, ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του επιθετικού της Αλκμάαρ, Βινσέντ Γιάνσεν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Mirror», οι κανονιέρηδες έχουν παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια τον 22χρονο σέντερ φορ του ολλανδικού συλλόγου και θεωρούν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σταθεί στην Άρσεναλ, ενώ είναι και νεαρός σε ηλικία, κάτι που ενδιαφέρει την ομάδα. Τη φετινή σεζόν, ο Γιάνσεν, έχει πετύχει 26 γκολ σε 33 ματς πρωταθλήματος και συνολικά 31 σε 48 αγώνες!

Βέβαια, ο Βινσέντ Γιάνσεν δεν είναι ο μόνος που οι ιθύνοντες της Άρσεναλ παρακολουθούν για τη γραμμή κρούσης, καθώς στο… ραντάρ φαίνεται πως βρίσκονται τόσο ο 23χρονος αρχηγός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι, όσο και ο φορ της Γιουβέντους, Άλβαρο Μοράτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x