Αγγλία

Ετοιμάζεται για επάνοδο η Αστον Βίλα

Έστω και στα πέναλτι, η Αστον Βίλα νίκησε 4-3 τη Γουέστ Μπρόμιτς στο «Χόθορνς» στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ της Champoinship και θα διεκδικήσει την επάνοδο στην Premier League.

Η Αστον Βίλα νίκησε 4-3 στα πέναλτι (κ.α., παράταση 0-1) τη Γουέστ Μπρόμιτς στο «Χόθορνς» στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου της Championship και, σε συνδυασμό με το υπέρ της 2-1 στην πρώτη αναμέτρηση στο «Βίλα Παρκ» το περασμένο Σάββατο, πήρε την πρόκριση για τον τελικό ανόδου στην Premier League και ετοιμάζεται να διεκδικήσει την επάνοδο μετά από τρία χρόνια στα μεγάλα «σαλόνια» κόντρα σε μία εκ των Ντέρμπι Κάουντι ή Λιντς.

Οι «μπάγκις» μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με τον Ντόουσον στο 29’, ενώ είχαν τον έλεγχο στην επανάληψη μέχρι την αποβολή του Μπραντ το 80’. Εκεί, οι «χωριάτες» πίεσαν στην παράταση, δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν και το ματς οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα».

Εκεί, ο Στιρ απέκρουσε δύο εκτελέσεις των «μπάγκις» και ο ‘Ειμπραχαμ έδωσε το «εισιτήριο» στους πρωταθλητές Ευρώπης του 1982 για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x