Stoiximan Super League

Ετοιμάζεται και για Ξάνθη ο Κορακάκης

Άλλος… αέρας πνέει πλέον στο Περιστέρι και στα αποδυτήρια του Ατρόμητου μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, με τον Γιώργο Κορακάκη να αποτελεί το πρόσωπο των ημερών και να ετοιμάζεται για Ξάνθη.

Χαμόγελα και κυρίως… ηρεμία έπειτα από αρκετούς μήνες υπάρχουν στον Ατρόμητο μετά τη χθεσινή νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, που ήταν και η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «κυανόλευκοι» βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία την επόμενη μέρα και πιο συγκεκριμένα το επόμενο ματς στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, βλέποντας ότι ούτε το ρόστερ είναι τόσο… φτωχό όσο λεγόταν, όσο και ότι πάντα υπάρχει τρόπος να «μακιγιαριστούν» τα κακά αγωνιστικώς κείμενα, που δεδομένα υπάρχουν και τα αναγνωρίζουν όλοι στο Περιστέρι.

Παρ’ όλα αυτά, η επόμενη μέρα σε ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή παραμένει ίδια, καθώς αυτή τη στιγμή η θέση δεν έχει καλυφθεί με μία μόνιμη λύση. Όπως προκύπτει από χθες, ο Γιώργος Κορακάκης είναι «κεφάλαιο» για τον Ατρόμητο και για αυτό δεν θέλουν να τον χρίσουν πρώτο προπονητή υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, χωρίς να έχει δημιουργήσει ο ίδιος την ομάδα που θέλει και κυρίως να την έχει προετοιμάσει κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Στον Ατρόμητο εξακολουθούν να κοιτούν προς Ισπανία μεριά για τη διάδοχη λύση του Τραϊανού Δέλλα, ωστόσο η υπόθεση δεν είναι εύκολη. Οι πιθανές λύσεις που εξετάζει και έχει επικοινωνήσει μαζί τους ο Ατρόμητος, έχουν –εύλογα- ως πρώτη επιλογή την Primera Division και πάγκους ομάδων που μπορεί να «χηρέψουν» ακόμα και τις επόμενες ώρες, οπότε η Ελλάδα μπαίνει σε δεύτερο πλάνο.

Με αυτή την πραγματικότητα ως δεδομένο, ο Γιώργος Κορακάκης έχει ανοίξει ήδη το πλάνο του ενόψει Ξάνθης, αφού εκτός απροόπτου θα είναι εκ νέου στον πάγκο του Ατρόμητου για το εν λόγω ματς, κόντρα σε μια ομάδα που επίσης –όπως ο Αστέρας- δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και «καίγεται».

Αν προκύψουν και σε αυτό το ματς θετικά στοιχεία, τότε δεν αποκλείεται να παρθεί η μεγάλη απόφαση και να δοθεί το χρίσμα στον νυν τεχνικό της Κ-20, που όπως είπε και ο ίδιος είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, αλλά δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή τον αυτοσκοπό του.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x