Αγγλία

Ετοιμάζεται να αλλάξει μεριά στο Μάντσεστερ ο Τουρέ!

Ένα βήμα πριν την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Γιάγια Τουρέ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καραδοκεί για την απόκτησή του. Ποιοι άλλοι ενδιαφέρονται για τον Ιβοριανό.

Όσο συνεχίζει να μην βρίσκεται στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, τόσο πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Γιάγια Τουρέ να αποχωρεί από τους «πολίτες» αναζητώντας έναν σύλλογο όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο μάνατζερ του άσου της Σίτι διαμηνύει πως ο πελάτης μπορεί να μην υπολογίζεται σε πρώτη φάση από τον προπονητή του, ωστόσο θα παραμείνει στην ομάδα παλεύοντας για μια θέση στην ενδεκάδα και εξαντλώντας το συμβόλαιό του. Παρόλα αυτά, είναι σχεδόν βέβαιο πως ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος θα μετακομίσει σε άλλο σύλλογο τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι.

Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τουρέ, μια εκ των οποίων η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει διακρίνει πολλά προβλήματα στη μεσαία γραμμή που πρέπει να επιλυθούν άμεσα, και ο Γιάγια μοιάζει ως μια ενδεδειγμένη λύση για να καλύψει τα όποια κενά.

Παράλληλα, για τον 33χρονο διεθνή υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από την Άρσεναλ όσο και από Ιταλία μεριά, με τις Γιουβέντους και Ίντερ να εξετάζουν την περίπτωσή του. Τέλος, υπάρχει πάντα και η προοπτική της Κίνας, με το μεγάλο δέλεαρ φυσικά να είναι τα πολλά χρήματα.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x