Αγγλία

Ετοιμάζουν... Prexit οι αγγλικές ομάδες

Συνάντηση με θέμα το ενδεχόμενο αποχώρησης από το Τσάμπιονς Λιγκ και συμμετοχής σε νέα ευρωπαϊκή λίγκα με άλλες μεγάλες ομάδες είχαν άνθρωποι των μεγάλων «δυνάμεων» της Πρέμιερ Λιγκ!

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Sun», βρέθηκαν την Τρίτη στο ξενοδοχείο στο «Dorchester Hotel» του Λονδίνου, έπειτα από πρόσκληση του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου και ιδιοκτήτη των Miami Dolphins, Στίφεν Ρος, ο αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ, ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γαζίδης, ο ομόλογός του στη Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο και αυτός της Λίβερπουλ, Ίαν Ερ.

Οι παραπάνω ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Ρος για να συζητήσουν - βάσει πάντα του ρεπορτάζ της «Sun» - το ενδεχόμενο αποχώρησης των αγγλικών συλλόγων από το Τσάμπιονς Λιγκ και τη συμμετοχή σε νέα ευρωπαϊκή λίγκα με άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, ούτως ώστε να μην υπάρχει το... άγχος και ο πανικός για τα «εισιτήρια» που θα στέλνει τις ομάδες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Παράλληλα, τονίζεται πως θα πρέπει να σταματήσει κάθε φορά η... καταμέτρηση της απώλειας στα οικονομικά σε περίπτωση μη παρουσίας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x