Stoiximan Super League

Ετοιμάζουν τις επόμενες αφίξεις στον Ολυμπιακό

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να «τρέχουν» τα επόμενα μεταγραφικά ζητήματα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Βέλγος φορ αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, προτού το απόγευμα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για τον Τζόελ Κάμπελ, τον Τεό Μπονγκοντά, τον Τζόναθαν Μπάμπα και τον Λουίκ Ρεμί, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει μία από τις συγκεκριμένες υποθέσεις.

Οι Πειραιώτες, ανάλογα και με τις αποχωρήσεις που θα υπάρξουν βέβαια στο ρόστερ, αναμένεται να προχωρήσουν την μεταγραφή του Ιγκόρ Σίλβα του Αστέρα Τρίπολης (αντί του Ντιόγκο Φιγκέιρας που έχει προτάσεις από Κλαμπ Μπριζ, Μπράγκα και Τουρκία).

Άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τον Πασαλίδη (όμως θα πρέπει να φύγει ο Μποτία και ο Βούκοβιτς), ενώ θα γίνει κίνηση για κυνηγό αν φύγει ένας εκ των Σεμπά ή Πάρντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν στα βασικά πλάνα μέχρι να αναλάβει ο Γκαρθία ο Καρσελά, ο Εμενίκε και οι άλλοι τρεις κομμένοι (Καπίνο, Ζντιέλαρ και Μίλιτς), με τους οποίους μένει να δούμε αν θα υπάρξει ανατροπή και θα μείνουν στην ομάδα ή θα πρέπει να βρουν τον επόμενο σταθμό στις καριέρες τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x