Euro 2016

Έτοιμη για το ταξίδι στη Γαλλία η Τουρκία (video)

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε η Τουρκία στο τελευταίο της φιλικό πριν από την έναρξη του Euro, επικρατώντας 1-0 της Σλοβενίας στη Λιουμπλιάνα με γκολ του Μπουράκ Γιλμάζ.

Με την καλύτερη ψυχολογία και δείχνοντας ενθαρρυντικά δείγματα γραφής, η Τουρκία επικράτησε στο τελευταίο της φιλικό πριν ταξιδέψει για τη Γαλλία της Σλοβενίας 1-0 στη Λιουμπλιάνα, σε ένα ματς που μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα.

Το γκολ που έκρινε –όπως αποδείχθηκε- την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπουράκ Γιλμάζ μόλις στο 5’ και έγινε μάλιστα ο τέταρτος καλύτερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Τουρκίας με 20 γκολ.

Οι Τούρκοι είχαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Βολκάν Σεν στο 70’ σημάδεψε το δοκάρι.

Σλοβενία: Μπέλετς, Άντραζ Στρούνα (58' Γιόβιτς), Άλιαζ Στρούνα, Μέβλια, Γιόκιτς, Βρχόβετς, Κούρτιτς, Καμπλ (86' Μάτιασιτς), Ίλιτσιτς (77' Ζάιτς), Μπέζιακ (46' Βέρβιτς), Μπέριτς (46' Νοβάκοβιτς)

Τουρκία: Βολκάν Μπαμπατζάν, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μεχμέτ Τοπάλ, Χακάν Μπαλτά, Τζανέρ Ερκίν (64' Ισμαέλ Κιοϊμπασί), Σελτσούκ Ινάν (83' Γιουνούς Μαλί), Οζάν Τουφάν, Ογκουζχάν Εζιακούπ (46' Βολκάν Σεν), Χακάν Τσαλχάνογλου (46' Εμρέ Μορ), Αρντά Τουράν (74' Νουρί Σαχίν), Μπουράκ Γιλμάζ (91' Ολτζάι Σαχάν)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x