Stoiximan Super League

Έτοιμη για αντικατάσταση η ΑΕΚ

Πολύ πιθανή η πώληση του Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Γουάσλ, ανοιχτό το ενδεχόμενο να φύγει και άλλος παίκτης, με την ΑΕΚ να έχει κάνει προεργασία για να καλύψει τα όποια κενά παρουσιαστούν.

Τη στιγμή που η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις, με το ερωτηματικό να αιωρείται για το αν θα αρχίσει το πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα και το αν θα υποδεχτεί το Σάββατο τον Παναιτωλικό, κερδίζει διαρκώς πόντους η πώληση του Έλντερ Μπαρμπόσα.

Η Αλ Γουάσλ του Ντουμπάι επανήλθε για τον Πορτογάλο εξτρέμ και φέρεται να προσφέρει ένα ποσό που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ προσφέροντας στον παίκτη συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ. Δεδομένου ότι ο 29χρονος άσος μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο και οι απολαβές του είναι στις 300.000 ευρώ, είναι λογικό να υπάρχουν σοβαρές σκέψεις για την πώλησή του.

Μάλιστα, φημολογείται πως η συγκεκριμένη πώληση ίσως να μην είναι η μοναδική που μπορεί να κάνει η ΑΕΚ μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Πάντως αποτελεί ειλημμένη απόφαση πως όποιος παίκτης αποχωρήσει θα αντικατασταθεί, ενώ εφόσον έρθουν αρκετά χρήματα στα ταμεία, πέραν του κεντρικού χαφ που δεδομένα αναζητείται από τους «κιτρινόμαυρους» ίσως επανέλθει στο προσκήνιο η περίπτωση απόκτησης αριστεροπόδαρου στόπερ.

Στα αγωνιστικά, αν υπάρξει αναβολή της πρεμιέρας θα προγραμματιστεί φιλικό. Σήμερα θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό πρόβλημα στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x