Stoiximan Super League

Έτοιμη για «ντόπες» η Original

Η Original αναμένεται να δώσει απόψε βροντερό «παρών» στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή εν όψει του τελικού Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο τελικός Κυπέλλου να γίνεται χωρίς κόσμο, ωστόσο ο κόσμος της ΑΕΚ δεν θέλει η ομάδα να αισθάνεται μόνη στο ΟΑΚΑ. Έτσι σήμερα θα επισκεφτεί την αποστολή που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο. Στην ανακοίνωσή της η Original καλεί σε μαζική προσέλευση, ενώ επιτίθεται σε ΕΠΟ και Κοντονή.

«Αύριο η ΑΕΚΑΡΑ μας παίζει τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο ό,τι πιο μισητό έχει γεννήσει αυτός ο τόπος! Δυστυχώς δεν θα μας έχει κοντά της. Έτσι το πάρτι Κυπέλλου ξεκινάει νωρίς το απόγευμα σήμερα… Ραντεβού ΟΛΩΝ στο κάστρο μας στην ΝΦ 19.30 για να πάμε ΟΛΟΙ μαζί στο ξενοδοχείο να πωρώσουμε την ομάδα και να τους δώσουμε από σήμερα το κύπελλο!

ΥΓ: Φυσικά φέτος ο τελικός είναι μια ντροπή. Δεν νοείται αγώνας χωρίς κόσμο, χωρίς φωνές, χωρίς οπαδούς. Η θέση μας για αυτό γνωστή σε όλους τους ανευθυνοϋπεύθυνους. Είμαστε σίγουροι πως είναι η τελευταία πράξη-ντροπής αυτής της ΕΠΟ όπως και του Υπουργού-αρχιδικαστή.

ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ… ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x