Ιταλία

Έτοιμη για δυνατές μεταγραφές η Ίντερ

Τη σημαντική ενίσχυση της Ίντερ κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι των «νεραντζούρι», στην προσπάθεια διεκδίκησης του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Μπορεί ή Ίντερ να έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στη φετινή Serie A, με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας δεν εφησυχάζουν. Μάλιστα ετοιμάζονται για πολύ δυνατές μεταγραφές το Γενάρη, με στόχο να ισχυροποιήσουν αρκετά την ομάδα στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Tuttosport», η ομάδα του Μιλάνου θέλει οπωσδήποτε να αποκτήσει ένα μέσο, ο οποίος να είναι δυνατός και γρήγορος. Το καλοκαίρι προσπάθησαν να αποκτήσουν για αυτή τη θέση τον Βιδάλ και το Ναΐγκολάν, χωρίς όμως επιτυχία.

Επίσης στοχεύουν στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, αλλά και ενός επιθετικού με εμπειρία που θα μπορεί να αντικαθιστά τον Μάουρο Ικάρντι.

Τέλος η ομάδα το Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Άλεξ Τεξέιρα από την Κινέζική Τζιανγκτζού Σουνίνγκ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x