Stoiximan Super League

Έτοιμη για Λάρισα η Βέροια

Έτοιμη για την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση είναι η Βέροια, που ανακοίνωσε την αποστολή για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στην Λάρισα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με αρκετές διαφορές -λόγω των παικτών που έφυγαν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο- θα ταξιδέψει η Βέροια στη Λάρισα για την εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα της Ημαθίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το πρωί της Τρίτης (3/1), με τον Θωμά Γράφα να ανακοινώνει την αποστολή που αποτελείται από τους: Καντιμοίρη, Λόπεθ Πέρεθ, Μαλόν Αραγονιές, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλο, Μελίσση, Ράδη, Καλί, Μπαλάφα, Χαροντάκη, Άρτσε, Δόρη, Λινάρδο, Κάλβο, Μαυριας, Μίλιεβιτς, Σαρπόνγκ και Καπετάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x