Stoiximan Super League

Έτοιμη για την απολογία της η ΑΕΚ, σιγουριά για απλό πρόστιμο

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογείται το πρωί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και εκφράζεται αισιοδοξία στα όρια της βεβαιότητας πως θα τιμωρηθεί με απλό πρόστιμο.

Τη δική του… μάχη ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα δώσει σήμερα το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μπορεί το κατηγορητήριο να είναι βαρύ και θεωρητικά να υπάρχει κίνδυνος προστίμου 50.000 έως 250.000 ευρώ, τιμωρίας της έδρας για δύο έως τέσσερις αγωνιστικές και επιπλέον αφαίρεσης τριών βαθμών, ωστόσο στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες συνέπειες.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» εκτιμούν πως η ΑΕΚ θα αποφύγει τιμωρία έδρας ή αφαίρεση βαθμών και θα τιμωρηθεί απλώς με βαρύ πρόστιμο. Το νομικό τμήμα εκτιμά πως θα αποδείξει πως δεν τίθεται θέμα βιαιοπραγίας στον εν γένει χώρο του γηπέδου βασιζόμενη στην έκθεση της αστυνομίας που αναφέρει πως τα επεισόδια έγιναν πέραν του προελέγχου των εισιτηρίων. Επίσης, στην «Ένωση» θεωρούν σημαντικό ότι στην κλήση αναφέρεται πως μια διμοιρία των ΜΑΤ εισήλθε στη Θύρα 35 του ΟΑΚΑ για να προβεί σε συλλήψεις και πως δεν έγιναν επεισόδια στην εξέδρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x