Αγγλία

Έτοιμη να… διαλύσει το ρεκόρ του Μπουφόν η Σίτι!

Μεταγραφική… βόμβα ετοιμάζει η Σίτι! Όπως γράφουν στην Πορτογαλία, οι «πολίτες» τα έχουν βρει σε όλα με τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Έντερσον, o οποίος, μάλιστα, δήλωσε ότι φεύγει από τη Λισαβόνα!

Πήρε φορά η Σίτι και δεν σταματάει!

Μετά τον Μπερνάντο Σίλβα, λοιπόν, που κόστισε στους «πολίτες»… καμπόσα εκατομμύρια, η ομάδα του Μάντσεστερ φαίνεται πως έχει κλείσει άλλη μία μεταγραφή και μάλιστα, με ποσό-ρεκόρ!

Όπως γράφουν στην Πορτογαλία, λοιπόν, οι Άγγλοι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα για τον συμπαίκτη των Μήτρογλου και Σάμαρη, Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, Έντερσον Μοράες!

Ο 23χρονος, μάλιστα, μετά την κατάκτηση ΚΑΙ του Κυπέλλου, στον τελικό με την Γκιμαράες, την Κυριακή (28/5), δήλωσε ότι αυτό ήταν, πιθανότατα, το τελευταίο του παιχνίδι στην ομάδα της Λισαβόνας, δίχως, πάντως, να αποκαλύψει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Οι πληροφορίες, ωστόσο, λένε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε τον… άσο, που έψαχνε και ο Έντερσον ετοιμάζει βαλίτσες για τον βρετανικό Βορρά.

Όσο για το πόσο θα κοστίσει ο νεαρός γκολκίπερ… σύμφωνα με όσα γράφονται, κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ! Κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, τελικά, σημαίνει πως θα…
διαλύσει, όχι, απλά, «σπάσει», το ρεκόρ του Μπουφόν, για τον οποίο η Γιουβέντους είχε δαπανήσει 37 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον πάρει από την Πάρμα, το μακρινό 2001, κάνοντας τον την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα όλων των εποχών!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x