Γενικά

'Ετοιμη να κινηθεί για τον Περέιρα η Ζενίτ

Ο Ρομπέρτο Περέιρα ψάχνει να βρει ομάδα, με την Ζενίτ να είναι αυτή που ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτησή του.

Είναι ο παίκτης που άρεσε από την πρώτη στιγμή στη Γιουβέντους με αποτέλεσμα να τον αγοράσει το περασμένο καλοκαίρι από την Ουντινέζε έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Όμως, ο Ρομπέρτο Περέιρα έκανε μια απογοητευτική χρονιά, δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του και η «Γηραιά Κυρία» στοχεύει να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του.

Ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος του σταθμός στην καριέρα του; Η Ζενίτ είναι αυτή που ενδιαφέρεται έντονα για τον 25χρονο μέσο και έχει σκοπό να ικανοποιήσει οικονομικά την ομάδα της Ιταλίας, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη.

Σύμφωνα με την «Tuttosport», η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 13 εκατομμυρίων ευρώ, με σκοπό να ανεβάσει και άλλο την προσφορά, εάν οι ιθύνοντες της Γιουβέντους δεν ικανοποιηθούν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τους ιθύνοντες των δύο συλλόγων για να συζητήσουν και να δώσουν τα χέρια, εάν επιτευχθεί η συμφωνία.

Τον περασμένο μήνα, η Γουέστ Χαμ φέρεται να κατέθεσε πρόταση 11.5 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη, η οποία και απορρίφθηκε αμέσως από τη Γιουβέντους.

Επιμέλεια: Γιώργος Βενιέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x