Έτοιμη να επιστρέψει στη χώρα μας και μάλιστα, άμεσα, εμφανίζεται η αντιπροσωπεία της FIFA, σε περίπτωση που ο Γιώργος Γκιρτζίκης αποφασίσει να γίνει, τελικά, η… περιβόητη συνάντηση με τις ΠΑΕ για το θέμα της διαιτησίας.

Αν ο πρόεδρος της ΕΠΟ καλέσει τις ομάδες εκ νέου, η παγκόσμια ομοσπονδία όχι απλά δεν είναι αρνητική στο να έρθει ξανά στην Ελλάδα, ακόμη και στις αρχές της επόμενης βδομάδας, αλλά είναι… πανέτοιμη να δώσει το «παρών», ώστε να βρεθεί, επιτέλους, λύση για το δύσμοιρο ποδόσφαιρό μας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γκιρτζίκης… άλλα έλεγε το πρωί της Τρίτης στους εκπροσώπους των συνομοσπονδιών και άλλα στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM την Τετάρτη (31/8).

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ανέφερε ως λόγο για τη ματαίωσης της συνάντησης την παρουσία ενός προέδρου ΠΑΕ, που φοβόταν ότι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο ραντεβού… Το πρωί της 30ής Αυγούστου, όμως, στον κ. Κουτσοκούμνη, παρόντος του κ. Βασάρα, είπε ότι δεν μπορεί να γίνει συνάντηση επειδή η Super League δεν έχει πρόεδρο και υπάρχει πρόβλημα θεσμικό! Αναφέρθηκε, δε και στο θέμα της κάρτας υγείας και στο βούλευμα. Tίποτα από τα παραπάνω, ωστόσο, δεν… στέκει!

Πλέον, περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της ΕΠΟ στη… διάθεση της FIFA -όπως η ίδια διαμήνυσε- να έρθει ξανά στην Ελλάδα μπας και… δει άσπρη μέρα το ποδόσφαιρο, καθώς προσφέρει και λύση στο θέμα της διαιτησίας. Περιμένουμε τις εξελίξεις…