Ιταλία

Έτοιμη να ξοδέψει 25 εκατ. για τον Μάτιτς η Γιουβέντους

Τον Νεμάνια Μάτιτς έχει βάλει στο «μάτι» η Γιουβέντους, με τη διοίκηση του συλλόγου να είναι πρόθυμη να ξοδέψει ένα ποσό που είχε δώσει και η Τσέλσι στην Μπενφίκα το 2014.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει εκφράσει την επιθυμία στους ανθρώπους της Γιουβέντους να κινηθούν μετά το τέλος της σεζόν για την περίπτωση του Νεμάνια Μάτιτς. Ο Σέρβος μέσος ήταν από τα αγαπημένα παιδιά του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά από τη στιγμή που ο Γκους Χίτινγκ έκατσε στον πάγκο των «μπλε» έχει χάσει τη θέση του στη βασική εντεκάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Star», ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί την αποχώρησή του από τους Λονδρέζους εν όψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου και η «Γηραιά Κυρία» εξετάζει προσεκτικά το θέμα. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι αισιόδοξοι για την απόκτηση του διεθνούς άσου και σημαντικό ρόλο θα παίξει η επιστροφή του Κουαδράδο στους Λονδρέζους.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ αγωνίζεται τη φετινή σεζόν στους «μπιανκονέρι», με τη μορφή δανεισμού και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον Αντόνιο Κόντε να θέλει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην αγγλική ομάδα.

Η Τσέλσι απέκτησε τον Μάτιτς τον Ιανουάριο του 2014, δίνοντας τότε στην Μπενφίκα περίπου 25 εκατ. ευρώ. Με ένα ποσό της ίδιας τάξεως θέλουν και οι Ιταλοί να κάνουν δικό τους το 27χρονο ποδοσφαιριστή.

Επίσης, από την πλευρά του νέου τεχνικού της Τσέλσι φαίνεται πρόθυμος να ακούσει κάποιες προσφορές και για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Όσκαρ. Τα σενάρια περί αποχώρησης του Ντιέγκο Κόστα από το «Στάμφορντ Μπριζ» μετά το τέλος της σεζόν ανατρέπονται με νέα ρεπορτάζ, καθώς ο Αντόνιο Κόντε θεωρεί ότι το πάθος του είναι πηγή έμπνευσης για τους συμπαίκτες του.

Τέλος, το συμβόλαιο του Τζον Τέρι λήγει σε λίγους μήνες και πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία του με τον σύλλογο. Την ίδια ώρα, φημολογείται ότι υπάρχει προσφορά από την Τουρκία για τον Τζον Όμπι Μίκελ, ο οποίος δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα των περσινών πρωταθλητών Αγγλίας για τη νέα σεζόν.

Το μέλλον των Εντέν Αζάρ και Τιμπό Κουρτουά φαίνεται πως θα συνεχίσει να είναι στο Νησί, όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες. Ο Βέλγος τερματοφύλακας ξεκαθάρισε πρόσφατα ότι έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι και ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

«Έχω συμβόλαιο με την Τσέλσι για τρία χρόνια ακόμα, είναι 100% ότι θα μείνω εδώ. Δεν υπήρξε ποτέ καμία επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν. Μου αρέσει να παίζω στην Αγγλία, η Παρί είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x